Search:

Type: Posts; User: Danglin' Fury; Keyword(s):

Page 1 of 7 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    141

    5150 mod question

    Recently got a 5150 on the bench... dude said his presence and Resonance went screwy while playing... fixed that, but it had a couple of mods done and I was curious about one of them. Dude bought the...
  2. Replies
    2
    Views
    1,163

    Nice... thanks... I will....also the high driver...

    Nice... thanks... I will....also the high driver doesn't sound exceptionally loud... hmmm....
  3. Replies
    2
    Views
    1,163

    JBL EON 515XT No bass...

    So have 2 of these and a 10 inch version I'm repairing for a guy for his church... I have one of the 15 inch that you can hear the treble but absolutely ZERO bass... has anybody seen this before? I...
  4. Replies
    15
    Views
    1,130

    Thank you sir... Once again, your ninja skills...

    Thank you sir... Once again, your ninja skills come through! It was indeed the bias... I measured 0 volts D.C. on pin 5... Checked the 1/4 amp fuse... yeah... it measured 300K ohms.. lol! Changed...
  5. Replies
    15
    Views
    1,130

    Ok... So... I changed the power supply caps and...

    Ok... So... I changed the power supply caps and took all the bad moles connectors off and hard soldered them, now it comes on and it sounds great! Plenty of volume! But... (sniff sniff) I smell...
  6. Also... This thing has 4 legged pots... what the...

    Also... This thing has 4 legged pots... what the hell is up with that? This thing is cheap as hell on the inside.... I was able to read 1 meg at the texture pot... finally after some poking around......
  7. I suspected that actually! Thanks man....But the...

    I suspected that actually! Thanks man....But the board is silk screened Blue Red Brown...I pulled that stupid connector off and just hard soldered those to the board in their proper place... it was...
  8. Oh....I also tried replacing all power tubes with...

    Oh....I also tried replacing all power tubes with new EL-34s as I had a set lying around....
  9. Peavey Windsor head weird oscillation

    So I have this Windsor on the bench..... It had this problem of unnatural note decay... and what sounds like a very bad ground hum... I started with checking all the solder joints, possible effects...
  10. Replies
    15
    Views
    1,130

    Thank you much....

    Thank you much....
  11. Replies
    15
    Views
    1,130

    That's not a bad idea... Well, Im gonna change...

    That's not a bad idea... Well, Im gonna change the caps in the power supply....Im gonna troubleshoot the amp but I just tried to roll a capacitor slightly to see the value and it spun around... very...
  12. Replies
    15
    Views
    1,130

    You know, come to think of it... the damage on...

    You know, come to think of it... the damage on the board is mostly under the 400 ohm blue resistor... Yes the molex connector is black from heat, the PINS aren't messed up... no warping, no arc...
  13. Replies
    15
    Views
    1,130

    That's a fine idea... I was thinking along the...

    That's a fine idea... I was thinking along the same lines... Also, when the amp first came in and the switch wasn't working, there were zero burn marks or black carbon scoring anywhere... there was...
  14. Replies
    15
    Views
    1,130

    Peavey VTM 60

    So I have this Peavey on the bench... It came in and the standby switch was open the amp would come on but when you click the standby switch the green light wouldn't come on... So I measured the...
  15. Replies
    19
    Views
    1,024

    I actually bought 10 watt resistors... And I did...

    I actually bought 10 watt resistors... And I did mount them off the board... Well I finally got this dude repaired....Fighting mysrlf all the way... so I replaced Q4 today... that made the amp get...
  16. Replies
    19
    Views
    1,024

    This! I will have to search this topic....Thank...

    This! I will have to search this topic....Thank you sir!
  17. Replies
    19
    Views
    1,024

    Yeah all my zeners and 4448 diodes are intact......

    Yeah all my zeners and 4448 diodes are intact... I changed C46 and C47 yesterday to no avail.... I bought a BA 4560 yesterday so im gonna install that and see how it goes.... And even though the +/-...
  18. Replies
    19
    Views
    1,024

    Thank you very much sir....I will most certainly...

    Thank you very much sir....I will most certainly check those today!
  19. Replies
    19
    Views
    1,024

    No joy on that....I already used said table and...

    No joy on that....I already used said table and checked the voltages... they are all extremely comparable to said table... That's what has me buggered... And the + and - 16 volts are stable when its...
  20. Replies
    19
    Views
    1,024

    Indeed they do.... i will certainly get,a 4560...

    Indeed they do.... i will certainly get,a 4560 tomorrow to replace the MC33078 I put in... I still dont understand why it only freaks out when I change from drive to clean... Never from clean to...
  21. Replies
    19
    Views
    1,024

    As in the threshold is too near the edge?

    As in the threshold is too near the edge?
  22. Replies
    19
    Views
    1,024

    What Im not understanding is it only happens when...

    What Im not understanding is it only happens when the switch is off... as in going from the drive channel back to the clean channel... It never happens going from clean to drive......
  23. Replies
    19
    Views
    1,024

    I will certainly try that... Had the other on...

    I will certainly try that... Had the other on hand...
  24. Replies
    19
    Views
    1,024

    U3... I cross referenced it to an MC33078....

    U3... I cross referenced it to an MC33078....
  25. Replies
    19
    Views
    1,024

    Fender Hotrod Deluxe relay chatter...

    Ok... So this amp came to me yesterday witb only the clean channel working... and the LED wasnt lighting up... I troubleshot it down to the IC... reverb wasnt working either so i changed that one as...
  26. Replies
    34
    Views
    1,866

    I also want to thank each and every one of you...

    I also want to thank each and every one of you that helped me.... All of the knowledge here is worth so much... I appreciate all of you...
  27. Replies
    34
    Views
    1,866

    It was the output transformer... Got one from...

    It was the output transformer... Got one from eBay for $40... Worked perfectly... After reading several posts with extremely similar faults, and after troubleshooting everything else and finding no...
  28. Replies
    34
    Views
    1,866

    Removed the feedback wire... Still have ~237k...

    Removed the feedback wire... Still have
    ~237k ohms between the primary and secondary...
Results 1 to 28 of 194
Page 1 of 7 1 2 3 4