Search:

Type: Posts; User: Robert House; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    259

    The amp works fine, It's just when you turn it...

    The amp works fine, It's just when you turn it off with the new swtich there's a big "Pop, Click", that sounds very loud and the compresor light turns on. An the cone moves up for a moment.
    Thanks...
  2. Replies
    6
    Views
    259

    You're right!!!!!. The simplest way to solve it.

    You're right!!!!!. The simplest way to solve it.
  3. Replies
    6
    Views
    259

    Warwick bc150, parallel caps

    I have a Warwick BC150. I have a little problem with it: Since the switch is located on the back lower corner, it is not very confortable to turn it on and turn in off, 'cause a I have back problems....
  4. Replies
    15
    Views
    838

    Well. I have listened to your advice and...

    Well.

    I have listened to your advice and turned it on without the light bulb limiter. And again all my suspicions, it is working fine.

    In the beggining, I turned it on and there was a terrible...
  5. Replies
    15
    Views
    838

    The light bulb limiter brights as if was the room...

    The light bulb limiter brights as if was the room light.

    Still there's hum at powering on and the cone stays up.

    I have put a 4700 uF cap in series with the speaker and it blocks the DC, no...
  6. Replies
    15
    Views
    838

    I'm completely sure problem is on power amp,...

    I'm completely sure problem is on power amp, because I took preamp signal from preamp out conector and send it to fx return conector in other amp, and there was no problem at all. I even interchange...
  7. Replies
    15
    Views
    838

    I have take out all the transistor and diodes to...

    I have take out all the transistor and diodes to check them. All of them are ok. The light I have been talking is a line I put between the power cord and the outlet for avoiding the fuse to blow up....
  8. Replies
    15
    Views
    838

    When I turn the amp on with the speaker plugged...

    When I turn the amp on with the speaker plugged in, the cone goes up because of the 5 volts. If I turned it on with out the speaker or with the headphones plugged in there's no short or 5 volts, and...
  9. Replies
    15
    Views
    838

    Ok, I tried to write "I have cleaned all the...

    Ok, I tried to write "I have cleaned all the contacts".

    +5 volts at the speaker. There were different values at diodes d12 and 13 so I thought Q9 was having a failure. I took Q 9 and Q12 out,...
  10. Replies
    15
    Views
    838

    I have have all the constacts, jacks, and pots. I...

    I have have all the constacts, jacks, and pots. I made myself sure all the soldering is ok.

    There are 5 volts at hte speaker an start up, I unplug and plug again the speaker, and that level goes a...
  11. Replies
    15
    Views
    838

    I'll try to clean all the pots and jacks. I'll...

    I'll try to clean all the pots and jacks. I'll make sure all the welds are right. I'll check the values you say.
  12. Replies
    15
    Views
    838

    Hartke A70 power amp failure

    Hi there.

    I have Hartke A70. I was playing and suddenly it started to sound "crunchy". I Turned it off. I went home. And wait next day to take a look.

    I put a lamp between the outlet and the...
Results 1 to 12 of 12