Results 1 to 4 of 4
Like Tree1Likes
  • 1 Post By g1

Thread: Crate GT1200H footswitch

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    2

    Crate GT1200H footswitch

    My footswitch wont turn tje reverb on and off as it should. I don't really know how to fix it please give me some feedback.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Portland, OR
    Posts
    127
    Are you using a Crate footswitch? I have a GT3500h and was going to build a footswitch for it and it seemed like the Crate ones are different than most, at least on channel switching. Did it work with your footswitch and then stop working?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    2
    I havent been able to use it til now. I didnt get to try it when i bought it. The reverb works but wont turn on and off with the foot switch.

  4. #4
    g1
    g1 is offline
    don't forget the joker g1's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Canada, somewhere north of Fargo
    Posts
    8,954
    Is it the correct 3 button footswitch that says Crate on it? Are you using the correct cables to connect it (one mono cable, one stereo cable)?
    DrGonz78 likes this.
    Certified Dotard

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Crate GT1200H need help troubleshooting reverb issue
    By Jimijames31 in forum Maintenance, Troubleshooting & Repair
    Replies: 14
    Last Post: 01-10-2017, 07:33 AM
  2. Crate GT1200H Effects Insert
    By SunfireSSR in forum Maintenance, Troubleshooting & Repair
    Replies: 2
    Last Post: 08-20-2015, 04:15 AM
  3. Crate GT1200H won't switch to Solo channel.
    By Duncandod in forum Maintenance, Troubleshooting & Repair
    Replies: 58
    Last Post: 03-30-2014, 08:42 PM
  4. crate GT1200H. the reverb aint working
    By typer21 in forum Maintenance, Troubleshooting & Repair
    Replies: 1
    Last Post: 05-18-2013, 05:36 PM
  5. Crate GT1200H- Help, strange problem
    By BStringThumper in forum Maintenance, Troubleshooting & Repair
    Replies: 9
    Last Post: 05-25-2011, 09:00 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •